Sutantek
Sukaldaritza profesionalaren eskarietatik soluzio berriak
GFA-k LABEn Gipuzkoa eta Euskal Herri osoko eragile nagusi ezberdinen bitartez HORECA sektorerako ezagutza eta ikaskuntza espazioak sortzearen helburuarekin, SUTANTEK ekimena AEHG eta BCCinn-ekin elkarlanean sortu da. Berrikuntza irekiko beste ariketa bat bezala, Gipuzkoako jatetxeen baliabide aberatsak kudeatzen dira gustu eta erabileren joerak hautemateko, BEHAR BERRIAK detektatuz, eta, bestetik, Gipuzkoako fabrikatzaileek eta teknologia hornitzaileek mundu osoan ordezkatzen duten ezagutza gune pribilegiatuaz baliatuz, SOLUZIO BERRIEI buruzko joerak antzematean. Honek garapen-lehentasun desberdinak ekarri ditu merkatuaren ikuspegitik, batzuk garapena amaitzetik gertu daudenak eta beste batzuk oraindik bidean.